20.1 C
Badalona
viernes, agosto 19, 2022
spot_img

Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival

L’actriu Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival. Aquest guardó se li atorga per la seva extensa carrera cinematògrafica i pel suport que des de sempre ha donat al cinema en format curtmetratge.

  • L’acte de lliurament de la Venus d’Honor a Assumpta Serna tindrà lloc el dilluns 25 d’octubre, a les 16.30 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona.

Posteriorment a l’entrega de la Venus d’Honor, Assumpta Serna mantindrà un col·loqui obert amb els estudiants audiovisuals que ompliran el Teatre Zorrilla ja que a les 17 hores s’oferirà la sessió FILMETS Campus, on es presentaran curts fets per estudiants de les escoles de cinema d’arreu.

De fet, una de les vessants professionals d’Assumpta Serna és, en aquests moments, la comunitat ‘on line’ ‘Familia de Cine’, on més de 100 professionals del cinema i la televisió creen i desenvolupen projectes audiovisuales. Assumpta Serna coordina col·loquis i ‘masterclass’ obertes a les xarxes. I juntament amb Scott Cleverdon imparteix cursos de comunicació dirigits a actors i directors.

Una llarga carrera amb 228 pel·lícules

Assumpta Serna ha tingut papers en 228 pel·lícules i ha estat protagonista en 27 films, que s’han rodat a 20 països i en 6 llengües diferents. Ha guanyat 25 premis d’interpretació a festivals de cinema internacional i ha estat jurat en mes de 20 certàmens: Chicago, Karlovy Vary, Mar del Plata, Mèxic, Venècia, Montreal, Sant Sebastià, entre d’altres.

És membre de l’Acadèmia de Hollywood des de 1993. Ha representat a Espanya a l’Acadèmia del Cinema Europeu durant 8 anys, organitzant la gala dels cinemes europeus que es va fer a Barcelona l’any 2004. És membre d’honor de l’Acadèmica del Cinema Català.

És autora de 3 llibres publicats: ‘Entre la espada y la pared’ (2020); ‘El trabajo del actor de cine’ (1999); y ‘Monólogos en V.O.’ (1998). Ara mateix està treballant en 3 llibres més: ‘La ciencia de la interpretación’, ‘Monólogos para niños’ y ‘Monólogos para adultos’.

També ha redactat un ‘Código de buenas prácticas’ pel que fa al treball de l’actor en el sector àudiovisual.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles