19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

Badalona commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama amb un matinal de fitness

Badalona  commemorarà el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el pròxim 19 d’octubre,  amb una matinal del fitness que té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre aquesta malaltia i conscienciar la població sobre aquest tumor, que és el més freqüent entre les dones d’arreu del món.  

L’activitat esportiva, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 d’octubre a les 10.30 h a la plaça de la Plana és una iniciativa de l’Ajuntament de Badalona juntament amb l’Associació Contra el Càncer de Badalona i compta amb la col·laboració dels centres esportius Dues Sports Màgic, Dona Fitness Badalona, Soho Fit i Rodolfo Cejas. El programa és el següent:  

  • 10.30 h Body Balance, a càrrec de Duet Sports 
  • 11.15 h Zumba, a càrrec de Dona Fitness Badalona 
  • 12 h Fat Burn, a càrrec de Rodolfo Cejas 
  • 12.45 h Soho Woman, a càrrec de Soho Fit

L’activitat és oberta a tota la ciutadania. Cal fer la inscripció prèvia solidària al següent enllaç: bit.ly/fitnessbadalonacontraelcàncer 

 La detecció precoç del càncer de mama és fonamental per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, per això es recomana a totes les dones entre 50 i 69 anys a fer-se una mamografia cada 2 anys. Altres activitats que ajuden a disminuir el risc de tenir càncer de mama són mantenir un pes saludable, fer activitat física regularment, reduir el consum d’alcohol i practicar la lactància materna. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles