8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona celebra dissabte, 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya

La plaça de la Plana de Badalona serà l’escenari, un any més, de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que es celebrarà aquest dissabte, 11 de setembre, a partir de les 9 hores, i que consistirà amb la tradicional ofrena floral al monòlit commemoratiu que hi ha a la plaça de la Plana i el Ball de l’Àliga. 

L’acte, presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, començarà amb la hissada de la senyera i el cant d’Els Segadors. Seguidament es farà l’ofrena floral de l’Ajuntament per part de l’alcalde i dels representants de la corporació municipal de la ciutat. L’acte clourà amb el Ball de l’Àliga. 

A partir de les 9.30 hores faran les seves ofrenes florals al monòlit les entitats socials, culturals, esportives i polítiques de la ciutat. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles