12.3 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

El projecte Eix Besòs Circular organitza una sessió informativa per a la creació d’un grup de compra agregada d’energia entre empreses de Badalona i Sant Adrià de Besòs

El pròxim dimarts 28 de setembre el projecte Eix Besòs Circular organitza una sessió informativa amb l’objectiu de crear un grup de compra agregada d’energia entre empreses dels municipis de Badalona i Sant Adrià de Besòs. La jornada se celebrarà entre les 9 i les 11 hores de manera telemàtica. Per participar-hi, les persones interessades s’han d’inscriure en el següent enllaç.  

Amb la sessió es vol donar a conèixer i fomentar aquesta nova línia d’actuació, que pretén acompanyar les empreses que vulguin aprofitar la suma de contractes i consums per a obtenir un millor preu de l’energia en l’actual context de preus a l’alça en el mercat elèctric.  

La jornada comptarà amb la participació l’assessor energètic José Enrique Vázquez, de la consultora GCT Plus, qui, amb vint anys d’experiència en la matèria, detallarà el funcionament i els passos a seguir per posar en marxa aquesta iniciativa, així com els seus avantatges: una millora sensible del preu i la garantia de l’origen renovable de l’energia. En la sessió també intervindran representants la Universitat Politècnica de Catalunya, que explicaran el projecte HubRecircula, una iniciativa impulsada entre la UPC i l’Àrea Metropolitana de Barcelona per fer d’aquesta universitat un referent de coneixement i pràctica de l’economia circular. Posteriorment donaran a conèixer les opcions de col·laboració que hi ha entre el teixit industrial i la universitat en l’àmbit de l’economia circular. A més, una empresa que ha participat en un grup de compra anteriorment aportarà la seva experiència per tal de fer més entenedora la proposta. 

L’Eix Besòs Circular és un projecte de simbiosi Industrial a Badalona i Sant Adrià de Besòs que té per objectiu oferir un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular. Es pretén que les empreses facin un ús més eficient dels recursos, fomentin la cooperació entre elles i explorin noves oportunitats de negoci; acoseguint així beneficis econòmics, socials i ambientals Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Badalona a través de l’empresa municipal Reactivació Badalona SA i per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. 

Per rebre més informació de la jornada podeu posar-vos en contacte amb membres del projecte Eix Besòs Circular a l’adreça info@eixbesoscircular.info 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles