8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

La CUP-NCG demana a la Generalitat reformular el PDU de les 3 xemeneies de Badalona

Les diputades de la CUP-NCG Montserrat Vinyets i Dolors Sabater han visitat avui la
Plataforma 3 Xemeneies i l’Associació els Verds de Badalona, dues entitats que estan
treballant perquè el solar de les 3 xemeneies i els terrenys adjacents no s’utilitzin com a projecte urbanístic i especulador, contaminant i que malmet el territori, tal i com es preveu en el Pla Director Urbanístic de les 3 Xemeneies de la Generalitat de Catalunya. La diputada Montserrat Vinyets ha instat els nous consellers «a repensar tots els projectes dissenyats en altres legislatures», perquè mesures com les que es troben al PDU no responen a l’emergència climàtica que vivim d’ençà de l’inici de la pandèmia. En aquest nou plantejament del projecte, Vinyets considera que «cal escoltar i treballar conjuntament amb les plataformes i els moviments veïnals que estan compromeses amb trobar la millor solució per a la ciutat».
També les diputades han exigit al nou Govern de la Generalitat que comenci a demostrar amb fets el seu compromís amb el medi ambient: «No es pot estar legislant lleis de canvi climàtic i requeriments europeus, i l’endemà des del Departament de Territori, prendre decisions urbanístiques que entren en absoluta contradicció amb les lleis que aprova el propi Parlament»
Finalment, les diputades conclouen que aturar les propostes urbanístiques que volen fer malbé el país és una prioritat de la CUP-NCG per a aquesta legislatura.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles