25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Badalona participa en la cursa solidària Ponle Freno que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de juny en format virtual

Durant el cap de setmana del 19 i el 20 de juny Badalona acollirà una nova edició de la cursa Ponle Freno. L’edició del 2021 serà virtual i compartida simultàniament a 10 ciutats més.  

La cursa es durà a terme des de les 6 hores del matí del dissabte 19 de juny fins a les 23 hores del diumenge 20 de juny. Durant aquest període, l’usuari ha de completar la distància seleccionada, de 5 o 10 quilòmetres i, a través de l’APP PFV, prèviament descarregada en el seu mòbil, pujar el resultat amb el qual competeix. D’aquesta manera, el mòbil serà el xip de cada participant. 

Ponle Freno és una iniciativa de Compromiso Atresmedia per conscienciar sobre la seguretat vial i destina la recaptació al suport de les víctimes de trànsit.  

La presentació de la cursa Ponle Freno virtual de 2021 a Badalona ha tingut lloc aquest migdia al passeig Marítim amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea d’Hisenda, Recursos Humans i Esports, Juan Fernández, la responsable de comunicació del Circuito Carreras Ponle Freno, Natalia Rico; del director general del Centro de Estudios Ponle Freno AXA i de la Fundació AXA, Josep Alfonso; del director regional d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert, i de la directora de Màrqueting Grupo CGA, Eva María Laguna. 

La responsable de comunicació del Circuito de Carreras Ponle Freno, Natalia Rico, ha mostrat la satisfacció dels organitzadors: “és una gran notícia tornar de nou a Badalona després de la suspensió de l’any passat, aquesta ciutat és un referent pel que fa a l’alta participació en totes les edicions anteriors”. 

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que: “a Badalona apostem per l’esport i per la vida saludable i més quan esdeveniments com aquest tenen l’afegit de conscienciar sobre la xacra dels accidents de trànsit”. “És un orgull que Badalona formi part de les ciutats d’aquest circuit i espero que la cursa virtual mantingui viu l’esperit esportiu i que l’any vinent tornin a ser milers els esportistes que surtin als carrers i puguin oferir de nou la millor imatge de Badalona”, ha conclòs l’alcalde. 

A més de Badalona, la carrera comptarà amb altres nou ciutats ambaixadores: les 7 que ja formaven part del circuit en la modalitat presencial abans que s’haguessin d’interrompre les carreres a causa de la Covid-19 entre les quals es trobava Vitòria, Madrid, Badalona, Pontevedra, Saragossa, Màlaga i Las Palmas, i la incorporació de València, Santander i Sevilla. 

Les curses Ponle Freno estan organitzades per Compromiso Atresmedia i amb el patrocini de Fundación Axa i la xarxa de tallers CGA. 

Més informació i inscripcions: https://bit.ly/3pN9znH  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles