8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

Badalona disposarà del primer hospital privat de la ciutat l’any 2023

Aquest dimecres a la tarda es va presentar al Centre Internacional de Negocis de Badalona (BCIN) el projecte del nou Hospital Quirónsalud Badalona, que està previst que entri en servei durant l’any 2023. En l’acte de presentació del que serà el primer hospital privat de la ciutat, van participar l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director territorial per a Catalunya i l’Aragó de Quirónsalud, Germán Barraqueta. 

El nou hospital estarà ubicat en un terreny situat a l’avinguda Navarresa, entre els carrers de Ramón Rubial i de La Seu d’Urgell, molt prop de l’avinguda del President Companys, un dels carrers amb major afluència de la ciutat i que està molt ben comunicada per carretera amb Barcelona i el Maresme.  

El nou hospital, vuitè del grup Quirónsalud a Catalunya, juntament amb el Centre Mèdic Teknon, l’Hospital Universitari Dexeus o l’Hospital Quirónsalud Barcelona, entre d’altres, disposarà de cinc plantes, 70 habitacions, 6 quiròfans, i 6 box d’UCI. El nou centre tindrà 15.000 m2 de  superfície i serà sostenible amb el medi ambient. A més, oferirà una àmplia cartera de serveis amb atenció en totes les especialitats i amb unitats multidisciplinàries per a oferir una atenció integral i altament resolutiva als pacients.  

El nou hospital, que suposarà una inversió de 40 milions d’euros, donarà treball a unes 400 persones. A la vegada, servirà per donar una alternativa a tots aquells pacients que actualment es desplacen als seus hospitals de Barcelona perquè no disposen d’una alternativa privada en aquesta zona. 

Durant l’acte de presentació, l’alcalde Garcia Albiol va explicar que “és una molt bona notícia que en temps complicats i de dificultats econòmiques com els que estem vivint hi hagi empreses i institucions que tinguin una visió a llarg termini i facin una inversió d’aquesta rellevància i envergadura que, sens dubte, tindrà un retorn econòmic i social molt important per a Badalona”. Garcia Albiol va destacar que “a Badalona tenim la sort de comptar amb un complex sanitari de referència a escala europea com és Can Ruti, que juntament a altres organismes institucions que treballen en l’àmbit de la salut, a les que ara se suma el Grup Quirónsalud des de la iniciativa privada, ens permet situar la ciutat com a pol de referència de la sanitat del futur”.  

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles