8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

Badalona Comunicació i l’Orfeó Badaloní signen un conveni de col·laboració amb motiu del centenari de l’entitat musical

Badalona Comunicació i l’Orfeó Badaloní han signat aquest matí un conveni de col·laboració segons el qual els mitjans de comunicació públics de la ciutat difondran àmpliament les activitats culturals que l’Orfeó porti a terme amb motiu del centenari de la seva fundació.

El conveni l’han signat el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, i el president de l’Associació Orfeó Badaloní, Ricard Abellán.

L’objectiu de la signatura d’aquest conveni és fomentar la difusió de les activitats culturals vinculades amb la celebració del centenari de l’Orfeó Badaloní. Així, Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona seran els altaveus de les iniciatives culturals elaborades per l’Orfeó, informant àmpliament del contingut d’aquestes activitats.

El conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha dit que «un dels objectius de la nostra empresa és ser altaveu d’allò que passa i es mou a la ciutat». «Que l’Orfeó Badaloní celebri el seu centenari és una fita molt important pel panorama cultural de Badalona i els mitjans de comunicació públics de la ciutat volem estar al seu costat fent-nos ressò de les seves activitats», ha afegit Josep Viñeta Balsells.

Per la seva banda, el president de l’Orfeó Badalona, Ricard Abellán, ha explicat que «nosaltres sempre hem tingut la voluntat de col·laborar i projectar-nos en diferents àmbits cívics i socials de Badalona i hem trobat en Badalona Comunicació la plataforma idònia per cumplir aquest objectiu».

«Molt sovint, els actes que fa l’Orfeó arriben només al públic que resideix al Districte 1 de la ciutat, i el que volem és que, a través de Badalona Comunicació, arribin a tots els districtes que configuren Badalona» ha afegit Ricard Abellán

Una entitat emblemàtica de Badalona

Aquest any 2021, l’Orfeó Badaloní celebra el centenari de la seva fundació, que va tenir lloc el mes de febrer de 1921. El naixement d’aquesta emblemàtica entitat cultural de Badalona va ser una iniciativa de de cinc personalitats del món social i cultural badaloní d’aleshores: Antoni Botey, Jaume Costa, Ramon Salsas, Salvador Valls i Joan Aymerich.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles