8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

El centre comercial Montigalà de Badalona potencia el comerç en el seu centre amb «Moltes Ganes»

El Centre Comercial Montigalà, situat a la ciutat de Badalona, llança la campanya «Moltes Ganes» amb la que persegueix impulsar i dinamitzar els negocis dels seus comerciants durant els propers mesos i que suposarà la mobilització de tots els equips del centre per implementar-la.

Sota el claim «Moltes Ganes», que s’anirà transformant segons l’acció que es dugui a terme, es realitzaran múltiples activacions que dinamitzaran aquest centre comercial, inundant de promocions i de potents ofertes a tots els clients que passin per aquests.

La més destacada i especial és el sorteig d’una volta al món per a 2 persones sota el lema «Moltes ganes de viatjar» en què es podrà participar a partir del dia 1 de juny. Els guanyadors del sorteig podran gaudir d’un viatge de 15 dies de durada visitant els llocs més emblemàtics.

Així mateix, durant aquests mesos, s’oferiran grans promocions i regals de la mà d’operadors destacats o animacions acompanyades de diferents reclams com «Moltes Ganes de Tenir-te», «Moltes Ganes de Compartir», «Moltes Ganes de Gaudir» que passaran per la realització de l’Exposició sobre Medi Ambient incloent el sorteig d’una bicicleta diària.

A més, durant les setmanes vinents es realitzaran accions creuades a l’hipermercat Carrefour de Montigalà i les botigues del centre comercial amb sorteig de diversos regals per als clients.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles