21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona i Endesa comencen a coordinar la regularització dels contractes de llum dels usuaris que no estan donats d’alta al barri de Sant Roc

El 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, i la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González han mantingut una reunió amb representants d’Endesa per coordinar una actuació conjunta amb l’objectiu de regularitzar els contractes de llum dels usuaris que no estan donats d’alta al barri de Sant Roc. En la trobada també han participat representants de les àrees de Serveis Socials.

Durant la trobada, els representants de Serveis Socials de l’Ajuntament han fet una explicació de les eines que s’han activat i que estan a l’abast de l’àrea per donar suport i ajudar als veïns i veïnes de Badalona que tenen dificultats per afrontar els seus contractes.

D’altra banda s’ha fet una valoració de la tasca que estan desenvolupant els tècnics municipals, la Guàrdia Urbana de Badalona i la companyia elèctrica, per acabar amb les punxades de llum per dur a terme activitats il·legals, especialment el cultiu de marihuana. L’objectiu d’aquestes actuacions és posar fi a aquesta situació que provoca fortes sobrecàrregues a la xarxa i que perjudica els veïns que tenen el seu subministrament regularitzat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles