8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana atura una ocupació conflictiva al barri de la Salut i deté l’ocupa, que estava en cerca i captura

La Guàrdia Urbana de Badalona va aturar ahir dimecres una ocupació conflictiva al barri de la Salut i va detenir l’ocupa, que estava en cerca i captura per haver comès altres delictes amb anterioritat. L’intent d’ocupació es va poder evitar perquè una patrulla de la Guàrdia Urbana vigilava la zona des del dia anterior i gràcies a la col·laboració dels veïns, que van trucar els agents quan van sentir sorolls de cops en l’habitatge. Finalment, la patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir la persona que ja es trobava dins l’habitatge i el va traslladar fins a la comissaria, a on va quedar detingut.

Arran d’aquesta detenció l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que “és molt preocupant que a Catalunya en aquests moments s’estiguin cometent la meitat de totes les ocupacions conflictives que es produeixen en tot el país sense que des de les administracions es vulgui afrontar el problema de forma contundent”. “Tot i que alguns partits polítics volen fer creure que no passa res per ocupar de forma conflictiva un pis, a Badalona lluitem contra aquestes màfies i continuarem vetllant perquè els veïns puguin viure tranquils a les seves cases”, ha conclòs l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles