L’Ajuntament presenta la campanya ‘Badalona t’ho dona’ amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local

Amb un pressupost inicial de 50.000 euros, es difondrà per mitjans de comunicació, xarxes socials i suports estàtics repartits per tota la ciutat

0
442

“Badalona t’ho dona. Compra al comerç de Badalona”. Aquesta és la idea central de la campanya que l’Ajuntament ha posat en marxa, en col·laboració amb els representants de l’hostaleria, marxants, restauradors, mercats municipals, autònoms, etc., amb l’objectiu que la ciutadania faci les seves compres i consumeixi a Badalona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Rosa Bertran, i la regidora de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, han presentat aquest migdia aquesta campanya que pretén donar suport als establiments comercials, d’hostaleria i restauració molt afectats per les conseqüències derivades de la pandèmia per la Covid19.

El pressupost inicial de la campanya és de 50.000 euros i compta amb suport audiovisual que es donarà a conèixer a través de mitjans de comunicació, xarxes socials, banderoles i altres elements estàtics que hi ha repartits per tota la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat durant la presentació de la campanya que “com a administració hem de posar el nostre esforç per ajudar tots els badalonins i badalonines que ho estan passant molt malament per aquesta pandèmia”. “Té tota la lògica del món que invertim recursos animant als ciutadans a consumir a Badalona” ha afegit l’alcalde, qui ha remarcat que “som conscients que aquest ajut, sumats a altres que hem impulsat de suport als autònoms i petites empreses, no són la solució definitiva, però sí que és un pas per a remar tots junts en la mateixa direcció”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí