7.5 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona coordinarà les reclamacions amb la companyia de tots els veïns i veïnes afectats pels talls en el subministrament elèctric

L’Ajuntament de Badalona ha anunciat avui que es posa a disposició dels veïns i veïnes afectats pels talls en el subministrament elèctric per a coordinar les reclamacions amb la companyia pels perjudicis que aquests talls els hi han causat durant aquests dies. Per fer-ho, dilluns es posarà en marxa un dispositiu especial a totes les oficines municipals de districte de la ciutat perquè els afectats puguin aportar la documentació necessària per fer la reclamació.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, es va reunir ahir al vespre amb veïns que tallaven un carrer per protestar i aquest matí, juntament amb la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, amb afectats del barri de La Pau. L’alcalde destaca que la col·laboració entre l’entitat, els veïns i l’Ajuntament és “total” i ja s’ha començat a treballar per coordinar les accions que s’han de fer amb la companyia perquè els veïns recuperin part del que han perdut. Segons Garcia Albiol ”la situació que han viscut els veïns durant aquests dies de tant de fred és inadmissible i per això posarem els recursos que siguin necessaris per coordinar les reclamacions”.

El Govern municipal es reunirà dilluns amb la companyia elèctrica per a exigir solucions definitives als problemes de subministrament que hi ha hagut a la ciutat. Des del Govern es demanen solucions urgents que assegurin el subministrament i que no es torni a deteriorar les condicions de vida de les famílies dels habitatges afectats. L’alcalde considera que “l’empresa no pot eludir la seva responsabilitat en els talls de llum que s’han produït aquests dies i per això els hi exigim inversions urgents i que no es tornin a repetir aquests episodis”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles