Les persones que van visitar el Campament Reial situat al parc de Montigalà de Badalona entre el 28 de desembre i el 5 de gener han valorat la instal·lació amb un 9,2 de mitjana i han destacat especialment la qualitat dels espectacles artístics així com les mesures higiènic-sanitàries establertes per minimitzar els risc de contagi davant l’actual context sanitari. Aquestes dades s’ha reflectit en les 1.500 enquestes que es van realitzar a la sortida del Campament entre les 28.000 persones que van assistir a la instal·lació. Les enquestes també mostren que aquesta activitat va ser un èxit transversal a la ciutat, ja que els visitants venien de tots els barris de Badalona.

Aquestes xifres han estat facilitades aquest dilluns al matí en una roda de premsa celebrada a la sala de premsa de l’edifici El Viver en la que han participat l’alcalde Xavier Garcia Albiol, el regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, i la regidora de l’Àrea de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria. Durant l’acte s’ha explicat que la Fàbrica de Joguines instal·lada a l’Escorxador s’ha consolidat a la ciutat amb gairebé 9.000 visitants durant els 6 dies que va estar oberta i que fins a 7.000 infants de Badalona van rebre un vídeo personalitzat on Ses Majestats els anomenaven pel seu nom i els hi desitjaven una feliç nit de Reis.

Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat satisfet del balanç de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament durant les festes de Nadal a la ciutat i ha considerat que “Badalona ha estat a l’altura i tothom, especialment els infants, ha pogut gaudir d’unes festes de Nadal conservant l’alegria i la il·lusió a la vegada que ens adaptàvem a l’actual context sanitari”. L’alcalde ha explicat que “per als pròxims anys, quan esperem que la situació no impliqui tantes restriccions, treballarem perquè aquells elements que enguany han sigut un èxit puguin complementar-se amb les activitats més tradicionals”. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí