15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

L’Orfeó Badaloní, guardonat en els Premis Ateneus 2020

L’Orfeó Badaloní, entitat cultural badalonina centenària, ha estat guardonada amb el primer premi de la categoria Treball en Xarxa de la 31ª edició dels Premis Ateneus 2020.
Els Premis Ateneus, organitzats per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), són un reconeixement a la creativitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.
El projecte guardonat s’aplega sota el nom d’OBRIM PORTES, i es tracta d’una iniciativa de caràcter sociocultural en la qual, amb la col·laboració de diverses entitats socials i de l’àmbit de la salut mental de Badalona, es treballa per aconseguir la participació i integració de persones que pateixen algun tipus de trastorn o alteracions emocionals en les diverses activitats que ofereix la mateixa entitat cultural.
Aquest primer premi simbolitza un important reconeixement a l’esforç i dedicació constant que porta a terme l’Orfeó Badaloní, més enllà del seu àmbit cultural, per aconseguir convertir Badalona en un municipi amb ofertes i oportunitats per a tothom.
Ricard Abellán, actual President de l’Orfeó, va ser el responsable de recollir el guardó durant la gala que va tenir lloc el passat dimarts 15 de desembre al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí, en una singular edició sense públic i retransmesa en directe per les xarxes socials de la Federació.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles