15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

La campanya nadalenca de l'»I tu, jugues en català?» arriba a Badalona i a Sant Adrià

El Consorci per a la Normalització Lingüística ho té tot a punt per viure el Nadal en català i posa a disposició de tothom els recursos necessaris per fer-ho possible, a través del programa «I tu, jugues en català?«.

Com cada any, aquest programa ofereix un extens catàleg de jocs en català actualitzat i les botigues de tot Catalunya on es poden trobar. A més, aquest catàleg disposa de més de mil propostes lúdiques, conté informació exhaustiva de l’oferta de jocs, l’edat dels destinataris, la tipologia i el fabricant. A Badalona i Sant Adrià hi ha 10 establiments adherits a la campanya que disposen d’oferta de jocs i joguines en català, 9 a Badalona i 1 a Sant Adrià; es poden consultar aquí.

A més, al web del Consorci per a la Normalització Lingüística s’ha activat l’espai «Viu el Nadal en català«, amb una llista de nadales en català a Spotify i altres recursos per promoure l’ús de la llengua en tots els àmbits de la societat i on també s’hi pot descarregar la carta als Reis, que aquest any serà més fàcil que mai fer-la perquè conté l’enllaç directe al catàleg de jocs. D’aquesta manera es facilita a Ses Majestats la cerca de tots els encàrrecs, amb informació automàtica de la botiga on s’han d’adreçar per adquirir-lo. El CNL de Badalona i Sant Adrià farà arribar, com cada any, la carta a totes les escoles del territori.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles