21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona llença una campanya per donar suport i fomentar el consum en el comerç i la restauració local durant les festes de Nadal

L’Ajuntament de Badalona ha engegat una campanya de suport al comerç i la restauració local amb l’objectiu de fomentar el consum en els negocis de la ciutat durant aquestes festes de Nadal. Davant l’actual context de crisi sanitària i els efectes que ha provocat en l’economia, el govern municipal vol estar al costat dels comerciants i restauradors badalonins i donar la màxima visibilitat a la seva oferta.

La campanya inclou un vídeo promocional on es pot veure la ciutat totalment il·luminada amb motius nadalencs mentre un jove fa les seves compres de Nadal en diferents establiments i restaurants de Badalona. Podeu descarregar el vídeo en aquest enllaç.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que “hem viscut un any molt dur, però no hem de deixar que en aquestes dates tan especials es perdi la il·lusió i hem de continuar mirant endavant i apostant per Badalona”. En aquest sentit, Garcia Albiol considera que “ara més que mai hem d’estar al costat del teixit econòmic badaloní per revertir la situació actual i enfortir la nostra ciutat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles