El Museu de Badalona reuneix a l’exposició Ramon Casas visita Badalona, una vintena d’obres que han estat cedides per diversos museus i col·leccionistes particulars.

El Museu acaba l’any acompanyat de l’artista que ja va estar present en l’exposició temporal El diamant de Badalona. 150 anys d’Anís del Mono, amb què la institució va tancar el 2019 i començar el 2020.

A banda de presentar tres cartells d’època –entre els quals no n’hi podia faltar un de l’Anís del Mono–, l’exposició permetrà veure un conjunt d’obres que tenen en comú la representació de la figura humana. Hi sobresurten els retrats de personatges destacats, com Enric Borràs, membres de la família de Ramon Casas i un del mateix pintor.

El Museu de Badalona convida a gaudir de l’univers de Casas en aquesta oportunitat única de veure reunides un conjunt d’obres que difícilment tornaran a coincidir, i que constitueixen un testimoni innegable de la modernitat i el geni d’aquest mestre del modernisme.

Música i conferència en la inauguració de dijous a les 19 hores

Durant la inauguració, dijous, 10 de desembre a les 19 hores, els professors del Conservatori Professional de Música de Badalona Rocío Martínez, soprano, i David Malet, piano, interpretaran quatre cançons d’Enric Granados. Seguidament, Gabriel Pinós oferirà una conferència sobre Ramon Casas

Per assistir a la inauguració és imprescindible fer inscripció prèvia trucant al Museu de Badalona: 933841750.

Atès que l’aforament és molt limitat, l’acte es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Museu: https://www.youtube.com/user/MuseuBadalona

Dimecres 16 de desembre a les 19 hores, a la sala d’actes del Museu s’oferirà Ramon Casas i els Codina de Badalona, conferència que complementa la mostra i que anirà a càrrec de l’historiador Jordi Sánchez. La inscripció prèvia és també, en aquest cas, imprescindible.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí