14.3 C
Badalona
martes, abril 23, 2024
spot_img

Els regidors i regidores reben mascaretes semitransparents homologades que fabrica una empresa de Badalona

La gerent de l’empresa Probex, Begoña Cortina, ha fet aquest matí el lliurament de mascaretes semitransparents personalitzades amb el logotip de l’Ajuntament a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i als representants dels diversos grups municipals.

Probex, que té com matriu la firma Rido Envase, està situada al carrer de Guifré de Badalona, fabrica productes destinats a la protecció personal contra la Covid19, entre els quals es troba una mascareta semitransparent, reutilitzable, elaborada amb poliamida, l’ús de la qual està homologat per les autoritats espanyoles i europees.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquestes mascaretes ajuden a les persones amb dificultats de comunicació, o a qualsevol col·lectiu que necessita una bona comunicació visual, i que aquest producte innovador el facin a Badalona és un motiu de satisfacció i el volen reconèixer i donar-li suport”.

A més dels avantatges de la seva transparència i la seguretat en el seu ús, els responsables de Probex han avançat que es troben a punt de treure al mercat un petit testimoni que, incorporat a la mascareta, avisa amb dies d’antelació la finalització de la seva vida útil.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles