18.8 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona demanarà a la Generalitat que els centres comercials que compleixin les condicions sanitàries necessàries puguin obrir durant la primera fase del pla d’obertura progressiva

L’alcalde de Badalona demanarà a la Generalitat de Catalunya que els centres comercials que compleixin les condicions sanitàries necessàries puguin obrir amb un 30% de l’aforament durant la primera fase del pla d’obertura progressiva que s’inicia el pròxim dilluns 23 de novembre. Xavier Garcia Albiol traslladarà als representants del govern català que, sempre que les instal·lacions dels centres comercials tinguin una ventilació adequada i compleixin amb els protocols establerts per fer front a la Covid-19, puguin desenvolupar la seva activitat de la mateixa manera que ho fan altres establiments o grans magatzems.

Per tal de conèixer la situació dels botiguers i empresaris que tenen els seus negocis dins d’un centre comercial, l’alcalde Garcia Albiol ha visitat aquest matí les instal·lacions del Màgic Badalona acompanyant de la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera i la regidora de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum, Rosa Bertran. Durant la visita, l’alcalde ha conversat amb el propietari del centre comercial Màgic, Juan Manuel Sanahuja, amb representants de Comertia, l’associació catalana de l’empresa familiar del Retail, i amb propietaris de diversos establiments del centre comercial que en aquests moments estan tancats. Tant els empresaris com els botiguers han explicat a l’alcalde que se senten discriminats i que consideren que el pla elaborat amb la Generalitat no s’ajusta a uns criteris clars. 

Després de la trobada, Xavier Garcia Albiol ha considerat que “aquesta situació és incomprensible perquè la mesura no segueix cap lògica ni és coherent amb la resta de mesures”. L’alcalde ha insistit en que “el Govern de Badalona dona suport a la Generalitat de Catalunya en la lluita contra la pandèmia i comparteix les mesures i controls aplicats per frenar el contagi del virus, però no podem estar d’acord en aquesta mesura que discrimina certs sectors i que afecta en l’economia de moltes famílies”. “Des de l’Ajuntament de Badalona estem a favor que els centres comercials de Catalunya que compleixen els requisits sanitaris puguin obrir de la mateixa manera que ho fan altres grans superfícies amb les mateixes característiques” ha conclòs Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles