14 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

El CAP Gran Sol de Badalona acull un cribratge intensiu contra la COVID-19

El Departament de Salut ha establert una estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica, basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus.

Aquesta actuació preventiva es farà des d’aquest dilluns 23 fins al 28 de novembre al CAP Gran Sol (avinguda del Doctor Bassols, 112-130) i està dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

La realització dels testos antigènics ràpids (TAR) es farà de dilluns a dissabte, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h. És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la realització de la prova.

Pel que fa als resultats del test, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s’enviarà un SMS en les pròximes hores i també es penjarà a plataforma La Meva Salut.

El Departament de Salut i l’Ajuntament de Badalona conviden a la població a participar activament en aquestes proves, que han de servir per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

Les proves per a la detecció de la COVID-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles