Dins del Programa de Formació a Famílies, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona ha impulsat dues sessions específiques sobre les eines informàtiques més utilitzades pels centres escolars en l’educació en línia per l’alumnat que ha de seguir les classes des de casa. Concretament les sessions ofereixen una formació en eines de Google (Suite de Google i GoogleClassroom) per tal que les famílies puguin acompanyar i orientar als infants a l’hora d’accedir i treure tot el profit de les seves classes.

Aquestes formacions, que aniran a càrrec de BDN Lab, es realitzaran de manera telemàtica els dies 23 i 30 de novembre entre les 19 i les 20 hores. La sessió del dia 23  anirà enfocada a la Suite de Google i la del dia 30 al GoogleClassroom.

Les inscripcions es poden fer en línia en el següent enllaç:  bit.ly/PFFBadalona   

Per rebre més informació us podeu adreçar al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona trucant al telèfon 93 483 26 57.

L’Ajuntament de Badalona impulsa aquestes sessions per ajudar a les famílies a afrontar l’educació telemàtica, una de les principals conseqüències per als infants derivada de la pandèmia de la Covid-19. Durant els darrers mesos l’ensenyament en línia ha esdevingut una eina essencial per tal de mantenir el suport emocional d’infants i joves però també per garantir de la millor manera possible el seguiment del currículum educatiu. Davant aquest escenari, el servei d’Educació segueix treballant per facilitar l’accés a unes condicions adequades d’ensenyament a tots els infants i joves de Badalona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí