El documental ‘Lesbos. Una illa que espera’, produït per Badalona Comunicació, segueix el seu exitós recorregut per diversos festival de prestigi en el món audiovisual. Aquest documental, dirigit per Raúl López i Susana Soldado, realitzador i periodista respectivament de Badalona Comunicació, ha estat seleccionat per participar en el prestigiós Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya – ZOOM Festival, que es farà a Igualada i Barcelona del 24 al 29 de novembre.

‘Lesbos. Una illa que espera’ és un documental que s’ha rodat a diversos indrets de l’illa de Lesbos, incloent-hi el camp de refugiats de Moria, recentment destruït per un incendi i on hi malvivien milers de persones de totes les edats. Es tracta d’un projecte audiovisual en format documental que copsa el dia a dia de l’illa. Produït per Badalona Comunicació, el programa té el suport i la participació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de Lesvos Solidarity.

El documental es presenta a l’apartat ‘Cultura i Divulgatius’

‘Lesbos. Una illa que espera’ formarà part de la Secció Oficial del festival ZOOM i estarà inclòs a la secció ‘Cultural i Divulgatius’. Competirà amb altres 9 produccions presentades per TV3, TVE, RAI (Itàlia), IB3 (Illes Balears), Movistar+, Mediaset i la TV del Perú.

Compartirà secció amb, per exemple, la sèrie de 7 episodis de Movistar+ dirigida per Jon Sistiaga ‘ETA, el final del silencio’; amb el documental de la RAI ‘Non far rumore’, que explica l’odissea d’entre 15.000 i 30.000 infants italians que van viure amagats a Suïssa entre 1950 i 1980 perquè eren considerats immigrants il·legals; amb el documental de RTVE ‘El hombre más peligroso de Europa’, que explica com el tinent coronel austríac de la Waffen SS Otto Skorzeny va fugir abans de ser jutjat i es va refugiar a Espanya sota la protecció de Franco; o amb la sèrie de 4 programes de TV3 ‘L’ofici de (sobre)viure’ de Gaspar Hernández, que explica com fer front emocionalment a la crisi de la COVID-19.

Aquests són només alguns dels programes que acompanyaran al documental ‘Lesbos. Una illa que espera’, i que mostren l’elevat nivell de qualitat dels espais seleccionats en el ZOOM festival

Un documental molt reconegut

Aquest documental ha estat reconegut en diversos certamens cinematogràfics. L’any 2019 va ser seleccionat oficialment en el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona. Aquest 2020 ha estat nominat com a millor pel·lícula documental al Santorini Film Festival i seleccionat oficialment en el Festival Of Migrant Film d’Eslovènia; i, finalment, també ha estat seleccionat al Peloponissos International Documentary Festival.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí