21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Els 16 alumnes que han obtingut notes d’excel·lència a les PAU del curs passat reben un homenatge de la ciutat pel seu esforç

Aquest dimecres, 28 d’octubre, a la sala d’actes del Museu de Badalona ha tingut lloc un acte de reconeixement als 16 alumnes d’instituts de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

L’acte de reconeixement ha estat presidit per l’alcalde, Xavier Garcia Albiol i la regidora de Joventut, Educació i Cultura, Amanda Feria, en el qual s’ha fet entregar a l’alumnat i als representants dels centre educatius un diploma commemoratiu. També hi ha assistit la regidora de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, la presidenta del grup municipal de Badalona en Comú Podem, Aida Llauradó i el regidor del PSC-Units per Avançar, Jordi Subirana.

L’homenatge ha donat visibilitat, a l’esforç i a la trajectòria acadèmica d’aquests alumnes i al treball de l’equip docent. Un reconeixement que aquest any és més especial ateses les complicacions que s’han viscut durant el curs acadèmic a conseqüència de la pandèmia de la Covid 19. Alumnes, docents i professionals dels centres i les famílies han hagut d’adaptar-se ràpidament a una nova manera d’aprendre i d’ensenyar.

El grup d’estudiant homenatjat està format per 12 noies i 4 nois que van estudiar a 9 centres diferents situats a Badalona (Institut Júlia Minguell; Institut Badalona-7; Institut la Llauna; Institut Pau Casals; Col·legi Mare de Déu de l’Assumpció; Col·legi Badalonès; Col·legi Cultural; Col·legi Maristes Champagnat i l’Escola Garbí Pere Vergés.).

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els vinculats a la medicina, seguit de les matemàtiques, ciències biomèdiques, ciències mediambientals, dret i traducció i interpretació.

L’acte, que en anys anteriors havia tingut lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila, s’ha traslladat aquesta any a la sala d’actes del Museu seguint les mesures de seguretat sanitàries com ara: entrada esglaonada, presa de temperatura, registre d’assistència, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i restriccions en l’aforament com ara només l’assistència d’un representant per centre educatiu i un acompanyant per alumne.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles