Es convoca la V edició del Concurs de Cartells per a la Prevenció del VIH/Sida 2020

El concurs té com a objectiu que joves artistes s’expressin sobre l’existència d’aquesta malaltia i com prevenir-la

0
805

Un any més, el Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona, conjuntament amb el Badiu Jove i l’Associació d’Intervenció Comunitària en Drogues (ASAUPAM), convoquen la cinquena edició del Concurs de Cartells per a la Prevenció del VIH/Sida 2020.

El concurs va dirigit a joves entre els 14 i els 30 anys, que hauran de presentar un cartell de creació pròpia, original i innovador que doni un missatge de prevenció del VIH/Sida i que inclogui un eslògan també de creació pròpia.

Els participants poden enviar els seus cartells a l’adreça electrònica protecciosalut@badalona.cat indicant el concepte “Campanya Municipal de Prevenció del VIH/Sida 2020” i fent constar les seves dades personals (nom i cognoms, data de naixement, número de DNI, telèfon i adreça electrònica), abans del divendres 27 de novembre de 2020.

El disseny guanyador rebrà un val regal de 150 € per utilitzar a la botiga Fnac i servirà com a imatge municipal per commemorar el Dia Mundial de la Sida que té lloc a inicis de desembre.

Per a més informació sobre el concurs i les bases de participació podeu consultar en aquest enllaç:

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dDocName=AJB097923#wlp_contingut_estatic

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí