12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Joan Comorera Estarellas, nou coordinador General de Sant Adrià en Comú (SAeC)


El passat 17 d’octubre l’Assemblea General de Sant Adrià en Comú (SAeC) ratificava a l’exsenador Joan Comorera Estarellas com a nou coordinador general del partit.

L’únic partit polític 100% adrianenc culminava així la renovació dels seus càrrecs de màxima responsabilitat, que havia començat a finals de Gener de 2020 amb l’elecció de Nieves Navarro com a nova responsable de finances.

En Joan va sortir escollit de forma unànime en les passades eleccions a coordinador celebrades per l’organització entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre. Les eleccions es van dur a terme en dues jornades de forma presencial i guardant totes les mesures de seguretat epidemiològiques. Tot i la pluja i el Covid-19, la participació va superar el 57% del cens, mostrant el consens i la confiança dels afiliats i simpatitzants en vers al nou coordinador.

Joan Comorera advocat de professió, va ser senador per Barcelona la passada legislatura. Durant aquest període va treballar per l’interès comú de la ciutadania en general, les 319 preguntes formulades i registrades al Senat en son testimoni. Però també va portar a debatre al Senat temes del màxim interès per Sant Adrià de Besòs com la moció pel cessament de l’abocament d’aigua salada calenta al riu aprovat per unanimitat al Plè municipal o preguntes sobre la descontaminació de les nostres platges entre d’altres.

Després de la seva ratificació en Joan Comorera va agrair la confiança de l’Assemblea i va destacar «la gran feina feta per Pedro Sánchez durant tots aquest anys». També va presentar un pla de treball fonamentat en dues grans línies. L’externa amb els grans reptes immediats i dels propers anys com son Venus, Pla de Desenvolupament Urbanístic de les 3 xemeneies, seguretat, neteja, medi ambient. I la Interna de caràcter més organitzatiu que cercarà potenciar la participació activa dels afiliats i millorar els mecanismes de presa de decisions de l’Assemblea.

En Joan assumeix la coordinació de Sant Adrià en Comú com a partit polític consolidat que representa un espai municipalista, progressista i assembleari. Tot això no hagués estat possible sense l’enorme feina realitzada per l’anterior coordinador Pedro Sánchez durant els últims 5 anys. En Pedro va saber acollir i modular la incorporació de diferents sensibilitats a l’Assemblea. Va liderar la fundació d’un partit municipalista adrianenc e independent d’altres formacions. També va ser capaç de fusionar dins de Sant Adrià en Comú espais dels Comuns adrianencs sense deixar de banda les corrents sobiranistes de l’Assemblea. I, com també subscriu en Joan, sempre posant per davant l’Assemblea i a la recerca de la millor manera de ser útils a la ciutadania per viure en un Sant Adrià de Besòs millor.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles