21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona participa en la preparació de les patrulles de la Guàrdia Urbana que reforcen el torn de nit per fer complir el confinament nocturn a la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Seguretat, Protecció Civil i Convivència de l’Ajuntament, Irene González, han participat aquest dilluns a la nit de la reunió organitzativa dels agents de la Guàrdia Urbana per preparar les patrulles i dispositius que reforcen el torn de nit. L’objectiu de l’augment d’efectius durant la nit és assegurar el compliment del confinament nocturn entre les 22 i les 6 hores decretat aquest diumenge per la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde ha assegurat que entre els efectius suplementaris de Guàrdia Urbana, un 50% més, i el dispositiu nocturn de Mossos d’Esquadra, la ciutat disposa d’uns 13 vehicles patrulles i dels agents necessaris per vigilar el compliment del confinament nocturn i les tasques habituals de seguretat ciutadana per evitar la comissió de delictes.

Durant la reunió, l’alcalde ha traslladat als agents el seu agraïment pel gran esforç que estan realitzant durant aquests mesos i ha destacat la seva professionalitat en un context de gran duresa. A la vegada, Garcia Albiol ha demanat als agents que actuïn  “amb rigor i fermesa per acabar amb totes aquelles actituds i accions que puguin perjudicar la salut de la ciutadania”.

L’alcalde s’ha mostrat convençut que la major part de veïns de Badalona actuen amb compromís i sensibilitat però ha insistit en el fet que “treballem perquè tots aquells que no col·laborin per posar fi a aquesta greu situació sanitària i econòmica siguin sancionats per la seva irresponsabilitat; ara mateix no ens podem permetre que ningú incompleixi les normes establertes”.

El passat cap de setmana la Guàrdia Urbana de Badalona va sancionar unes 80 persones per l’incompliment d’algunes de les normes sanitàries o per incivisme.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles