21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa un Pla formatiu per a joves en esport i lleure

L’Ajuntament de Badalona oferirà aquest proper mes de novembre i desembre de 2020 i el mes de gener de 2021 un Pla formatiu per a joves majors de 15 anys que es volen iniciar en el món de l’ensenyament esportiu i del lleure. El pla, que està subvencionat al 100% per l’Ajuntament de Badalona, constarà d’un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i un Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE).

Aquest Pla formatiu per a joves té la finalitat de complementar els itineraris formatius i professionals dels i les joves, capacitant-los per a poder fer feines en diferents àmbits: l’escolar, l’educatiu en el lleure i l’esportiu.

Amb aquesta iniciativa es pretén que el jovent adquireixi els coneixements per poder desenvolupar tasques en el món esportiu i socioeducatiu i, a la vegada, donar resposta a una demanda habitual i continuada que reben els diferents serveis i equipaments per part de joves que volen formar-se en el món de l’esport i el lleure, accedint a cursos homologats.

El curs de monitor de lleure tindrà una durada de 310 hores, repartides en 150 hores d’etapa teòrica i 160 hores més de pràctiques. El curs de tècnic esportiu durarà 50 hores, i no serà necessari realitzar pràctiques. Els dos cursos seran bàsicament en línia però també hi haurà alguna sessió presencial a Badalona.

Tothom que hi vulgui accedir no hauran d’abonar cap quota d’inscripció, però hauran de complir amb els requisits d’inscripció per tal de poder optar a una plaça.

Les inscripcions i ampliació d’informació es pot fer a la web www.badalona.cat emplenant un formulari i enviant-lo al correu electrònic indicat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles