16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament netejarà les males herbes i la brutícia de 30.000 escocells de la ciutat abans d’acabar l’any 2020

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat durant les darreres setmanes una campanya per eliminar les males herbes de 30.000 escocells i els paviments que els rodegen ubicats a tots barris de la ciutat. Fins que acabi l’any 2020 diverses brigades treballaran diàriament per desbrossar i netejar tots els punts de la ciutat que necessitin una actuació prioritzant aquelles zones que es trobin en pitjors condicions.

La campanya es va iniciar durant el mes de setembre amb dues brigades de l’equip de parc i jardins de la ciutat formades per 11 persones i que s’han anat augmentant progressivament fins a arribar a les set brigades i un total de 29 persones treballant. Les persones que s’han incorporant provenen de l’IMPO (6), del Programa Treballs en Benefici de la Comunitat TBM (6) i del contracte de Verd Urbà (6).

Ara com ara ja s’han netejat més de 7.500 escocells de l’objectiu total. Es preveu que a finals de mes s’hagi enllestit al voltant del 40% de la campanya i que es netegin uns 9.000 escocells mensuals fins a assolir els 30.000 a finals d’any.

A banda de la neteja de les males herbes i la brutícia, l’Ajuntament ha iniciat també una campanya de poda que preveu l’actuació en 10.500 arbres i  1.500 palmeres ubicades a tots els barris de la ciutat. Amb aquesta iniciativa es vol dignificar tots els carrers de Badalona i acabar amb les molèsties que provoquen a molts veïns les branques que no han estat podades durant els darrers anys i que permeten la proliferació de plagues d’insectes.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha destacat que aquesta campanya del verd urbà “és una de les iniciatives que fa més temps que ens demanen els veïns i que ens permetrà acabar amb la imatge d’abandonament que ha patit Badalona durant els darrers anys i projectar la nostra ciutat amb la imatge que es mereix”. Garcia Albiol ha insistit en el fet que “era molt necessari iniciar una campanya de poda que arribi a tots els barris de la ciutat per tal dignificar tots els carrers i  que els badalonins i badalonines puguin gaudir d’un entorn amable i net”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles