15.4 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Badalona participa per cinquè any consecutiu en el festival d’arquitectura 48h Open House BCN

Avui dijous, 15 d’octubre s’inaugurarà una nova edició del festival d’arquitectura 48h Open House BCN amb l’exposició “La teva experiència i la meva: la teva exposició i la meva”, a l’Espai Mercè Sala de l’intercanviador de Diagonal de TMB. La mostra es podrà visitar fins al 31 de desembre. També demà s’inicia la programació on line, adaptant-se així a la l’actual situació sanitària, amb els itineraris lliures a Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i L’Hospitalet de Llobregat on hi hauran vinils en els punts on s’inicien les rutes i des d’on es podran escanejar codis QR i seguir i escoltar diversos fitxers multimèdia (podcast).

Aquest any el festival, que celebra el seu desè aniversari, es farà durant un mes, del 15 d’octubre al 15 de novembre, amb el tema “La Ciutat Saludable”.

A Badalona els actes es centraran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre. Durant aquests dos dies diversos edificis singulars de la ciutat obriran les seves portes al públic de manera gratuïta per tal d’apropar l’arquitectura a la ciutadania i reivindicar el patrimoni arquitectònic de Badalona.

A més, les persones interessades podran gaudir també de diferents itineraris lliures per diverses parts de la ciutat. Aquestes rutes es podran realitzar amb fitxers multimèdia disponibles al web www.48hopenhousebarcelona.org.

Els edificis que obriran les seves portes els dies 24 i 25 d’octubre es troben ubicats en diferents indrets de Badalona. El llistat inclou equipaments molt diversos que recorren totes les èpoques històriques que caracteritzen la idiosincràsia de la ciutat com, per exemple, la Casa dels Dofins, la CACI, la casa de la Vila i l’edifici municipal El Viver o l’edifici d’habitatges Torrebadal.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles