El CIOD organitza un taller per ajudar ajudar a gestionar les emocions en moments de crisi

Ja us podeu inscriure en aquest taller online i gratuït

0
1083

Són temps d’incertesa, de dol, de pèrdues,  de forta sobrecàrrega. Les dones fan de mares, mestres, cuidadores, psicòlogues, companyes, treballadores… I també s’accentua la pobresa, amb especial incidència entre les dones. En aquest context difícil, que afecta la salut emocional, el Centre d’Informació i Orientació de la Dona (CIOD) organitza el taller online Moments de crisi. Aprèn com gestionar la por i la incertesa

En aquest taller parlarem del que ens passa i de com ens sentim, compartirem les inquietuds i posarem paraules a allò que estem vivint.  Això genera molts efectes positius com ara una millor gestió de l’estrès, dels errors o dels conflictes.

Aquest taller és una bona eina per escoltar, empatitzar i compartir experiències, i per tant un suport per sentir-nos millor en l’espai laboral, familiar i a la vida diària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí