Reobre la jugatecambiental de la Platja del Litoral amb mesures de seguretat per la COVID-19

Dissabtes i diumenges de les 11.30 a les 13.30h

0
904

Aquest cap de setmana del 12 i 13 de setembre arrenca la temporada de tardor a les 40 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, a més d’algunes altres activitats incorporades al programa Aprenem a la Xarxa de l’AMB.

Totes les activitats previstes en els diferents formats del programa seguiran un protocol que aplicarà les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis, com ara l’ús obligatori de la mascareta, mantenir la distància de seguretat, el control de l’aforament o la neteja i desinfecció de mans i materials.

Novetats a la Jugateca

Una novetat a la Jugatecambiental es troba en el calendari. En aquesta ocasió la temporada serà més curta ja que les activitats acabaran el cap de setmana del 31 d’octubre, però hi haurà activitats els dissabtes i diumenges, en l’horari habitual de les 11.30h a les 13.30h.

La Jugatecambiental del Parc del Litoral estarà ubicada al passeig marítim entre l’antiga piscina descoberta i el mar.

Aquesta és una iniciativa promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

L’objectiu principal d’aquest projecte comú és que els parcs metropolitans esdevinguin un espai d’aprenentatge i experimentació a través del joc tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i adreçat fonamentalment a un públic familiar.

Les activitats que es duran a terme (tallers, itineraris, visites guiades,…) estaran desenvolupades per educadors ambientals amb experiència i adreçades fonamentalment a un públic familiar on es posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també es promou el respecte per l’entorn i el civisme.

L’accés a la jugatecambiental i els seus serveis és gratuït, així com totes les activitats ambientals proposades a les famílies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí