L’increment de la seguretat, l’augment de la neteja i la millora dels accessos i l’aparcament són les principals peticions que l’empresariat del polígon de Les Guixeres van fer arribar a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol en el transcurs d’una reunió mantinguda aquest dilluns al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

L’alcalde va tenir aquesta trobada amb empresaris i empresàries d’aquest polígon per conèixer de primera mà les seves inquietuds i per exposar iniciatives del govern municipal per a la millora d’aquesta zona. A la reunió també va assistir la regidora de l’Àmbit de Govern, Empresa i Ocupació, Cristina Agüera; el regidor de l’Àmbit de Via Pública i Medi Ambient, Daniel Gràcia i la regidora de l’àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, així com responsables de la Federació d’Empresaris i de la Cambra de Comerç. Més d’una seixantena de representants d’empreses ubicades a Les Guixeres van participar en la reunió que va tenir lloc a l’auditori del BCIN, un espai que permetia mantenir les distàncies de seguretat i aplicar les mesures sanitàries aconsellades per la pandèmia de la Covid19.

A banda de recollir les peticions i les reclamacions de l’empresariat de les Guixeres, l’alcalde de Badalona va avançar que des del govern municipal s’està treballant per a reduir el termini de pagament a proveïdors, millorar l’atenció i l’administració electrònica de l’Ajuntament amb ciutadania, autònoms i empresaris; l’increment d’efectius de la Guàrdia Urbana per a la vigilància i la reducció d’actes incívics; l’augment de les brigades de neteja i estudiar millores relacionades amb el trànsit, l’aparcament i els accessos al polígon. També s’analitzarà la millora de la connectivitat amb fibra òptica i els futurs projectes relacionats amb energies netes i renovables com ara la proporcionada per energia solar.

Ajuts a autònoms i empreses

Així mateix, Xavier Garcia Albiol va informar que des de l’Ajuntament s’han habilitat programes d’ajuts a autònoms, de fins a 350 euros, que hagin vist reduïda la seva facturació a causa de la crisi provocada pel coronavirus i que s’ajudarà també als empresaris amb fins a 1.000 euros mensuals per a la contractació de persones de Badalona per a un mínim de 6 a 9 mesos.

L’alcalde de Badalona va avançar que en pròximes dates es reunirà també amb la resta d’empresari i autònoms de la resta de polígons industrials de la ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí