24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

El Port de Badalona serà la seu de tres equips durant la Copa Amèrica de Vela

Ahir al vespre es van presentar a l’Hotel Marina Badalona els tres equips participants en la Copa Amèrica de Vela que tindran la seva seu d’entrenament al Port de Badalona. Es tracta de l’equip Athena Pathway representant de la Gran Bretanya; l’American Magic, representant d’Estats Units; i el Swedish Challenge powered by Artemis Technologies, representant de Suècia. Els tres equips tenen una secció que competirà en categoria femenina i una altra que participarà en la competició juvenil del trofeu.

Per primera vegada en 137 anys, la Copa Amèrica comptarà amb una competició exclusivament femenina, que es disputarà entre els dies 28 de setembre i 13 d’octubre en el mateix camp de regates que la competició masculina. La categoria juvenil, que és mixta i inclou participants d’entre 18 i 26 anys, arriba enguany a la seva tercera edició, que se celebrarà del 17 al 26 de setembre.

La 37a edició de la Copa Amèrica de vela se celebrarà a Barcelona entre els mesos d’agost i octubre d’enguany. Badalona, ciutat amb gran tradició marinera i on va néixer el patí a vela, esdevindrà durant els pròxims mesos la segona ciutat de referència de la competició gràcies a la seva proximitat amb la capital catalana i la bona comunicació.

Durant la presentació dels equips, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va donar la benvinguda a la ciutat als seus integrants i va lliurar una figura de l’Anís del Mono cadascun dels equips. L’alcalde els va convidar a conèixer els llocs més emblemàtics de Badalona i a endur-se un bon record de la ciutat quan tornin a casa. També els va desitjar molta sort a les regates i “que Badalona sigui una ciutat talismà per a tots ells”. “A Badalona volem que els tres equips se sentin molt ben acollits i els oferim el millor que tenim, que és la nostra hospitalitat”, va concloure l’alcalde.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles