21.7 C
Badalona
viernes, julio 5, 2024
spot_img

Comuns Badalona inauguren nova seu

Comuns Badalona han inaugurat nova seu al barri de Can Claris, al carrer Ponent, 160, davant del Pavelló Olímpic i de l’Oficina Local d’Habitatge de Badalona.

Aquest nou local té l’objectiu de ser un espai obert a entitats, on fer actes, xerrades i debats, i ser el centre neuràlgic on fer propostes progressistes per millorar la vida de la gent a la ciutat.

La coordinadora i regidora dels Comuns a Badalona, Aïda Llauradó, convida a la ciutadania a acudir a la seu del carrer Ponent, «Perquè tothom que vulgui acostar-se tindrà aquest espai obert per poder fer activitats, propostes polítiques i de millora de la ciutat, també com un espai de treball».

El coordinador també dels Comuns a Badalona, Dani Alfonso, defensa que el partit és i ha de ser útil per a la gent de Badalona, i per això aquest local permet estar en una zona més central de la ciutat, visible i de fàcil accés. «Vivim en moments convulsos, la política ha de ser propera a la gent i aquest local també és una bona eina d’acostament i obertura a la ciutat».

A més, els diputats David Cid i Susanna Segovia, així com la secretària d’organització nacional dels Comuns, Agnès Petit, van venir a la inauguració, i també van celebrar l’obertura del nou local.

Segons Susanna Segovia, «a Badalona tenim una organització forta que resisteix davant el populisme de dretes i les polítiques del PP, i aquesta inauguració demostra que l’ambició i capacitat de treball dels Comuns van molt més enllà per guanyar un govern progressista a Badalona».

Els Comuns obren una nota etapa en aquest local del carrer Ponent 160, on enfortir les propostes progressistes, ecologistes i feministes que millorin la vida de la gent i el conjunt de la ciutat.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles