26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els Comuns defensen al Congrés salvar el Club Nàutic Bétulo

Avui dimecres 26 de juny de 2024, la presidenta del grup municipal Badalona En Comú, Aïda Llauradó, visita el Congrés per mantenir una reunió amb el grup parlamentari Comuns – Sumar, i els grups del Congrés PP, PSC i ERC, així com els grups municipals amb representació a Badalona, amb l’objectiu de traslladar propostes per salvar el Club Nàutic Bétulo.

Llauradó, s’ha reunit amb el diputat Eloi Badia i la diputada Júlia Boada per analitzar la possibilitat que la Llei de Costes i el seu reglament puguin preservar les activitats a primera línia de mar vinculades als esports nàutics, especialment aquelles que no es poden iniciar fora de la sorra per accedir al mar, com el patí de vela, entre altres.

Segons Llauradó, “És una bona notícia que tots els grups de Badalona ens posem d’acord per preservar una activitat vinculada als esports nàutics i amb un element comunitari com representa el Club Nàutic Bétulo. Els Comuns defensem la preservació del litoral i la resiliència davant el canvi climàtic, i alhora tenim clar que mantenir l’activitat nàutica del Bétulo és un benefici social i esportiu per a la ciutat.”

Segons el diputat al Congrés pels Comuns-Sumar, Eloi Badia, «cal estudiar quina és la millor solució per cada cas però evitant les activitats especulatives i elements innecessaris a primera línia de mar».

Per aquest motiu, Badia també defensa que, en cap cas, ni la llei de Costes ni el seu reglament poden servir per posar en perill d’ús privat el litoral, que és el bé a preservar.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles