26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Direxis Pàdel obre les portes al barri de la Morera

L’empresa Direxis diversifica la seva activitat, són els responsables de bona part del transport de viatgers de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i obre les portes avui divendres de la seva nova instal·lació, un complex esportiu de pàdel amb 16 pistes dobres, 500 metres quadrats de restauració, 400 metres quadrats de terrasses i 120 places d’aparcament, a més de botiga, vestuaris i banys. Les instal·lacions obren avui però la inauguració oficial serà el setembre, quan estigui llest el Restaurant Sal Groga, a la segona planta, que encara es troba en obres.

El gran atractiu del complex són les seves pistes, 16 en total, un nombre elevat, amb una qualitat i varietat important, algunes d’elles úniques a Catalunya i que podran acollir tornejos i esdeveniments de primer nivell i també amateurs. Són 8 exterior i 8 semicobertes, panoràmiques o ultrapanoràmiques. Es poden reservar per 60 o 90 minuts al web www.direxispadel.com, al telèfon 93 013 03 99 o presencialment a les instal·lacions. Els preus oxcil·len entre els 16 i els 56 euros. A partir del mes de juliol es posaran en marxa classes particulars per adults, i a partir de la tardor s’obrirà una escola de pàdel per nens i adults.

Direxis Pàdel es troba situat al barri de la Morera, a l’Avinguda Carlemany amb el carrer Joan d’Àustria. Està obert de dilluns a diumenge de 7 a 12 de la nit. Les pistes de pàdel es poden fer servir de dilluns a diumenge de 7.30 a 23.30 hores. I el bar, anomenat Pista 17, tot just entrar a les instal·lacions, està obert a tothom, siguin o no usuaris de les pistes de pàdel, de diumenge a dijous i festius de 7 a 23 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius de 7 a 12 de la nit.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles