24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament ofereix gratuïtament aquest estiu sortides guiades d’esnòrquel a les platges de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ofereix aquest estiu deu sortides guiades d’esnòrquel per tal de donar a conèixer la riquesa natural de les platges de Badalona. Les sortides, que requeriran inscripció prèvia, són gratuïtes i es faran en caps de setmana del 29 de juny a l’1 de setembre, alternant dissabtes i diumenges.

L’objectiu de la iniciativa ‘Esnòrquel a Badalona’ és fomentar l’interès i el coneixement de la biodiversitat marina de la costa badalonina i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de conèixer el litoral urbà per tal de preservar la seva riquesa natural.

L’esnòrquel és una pràctica esportiva-recreativa que consisteix a observar el fons marí amb l’ajuda d’ulleres i un tub respirador, practicant submarinisme lleuger sense cap ajuda per respirar.

A cada sortida, s’hi podran inscriure 20 persones com a màxim i, l’edat mínima, és a partir de 8 anys (nens i nenes amb bona capacitat natatòria). Des de l’organització s’oferirà als participants el material necessari: ulleres, tub, peus d’ànec, neoprens, boies de seguretat i una càmera fotogràfica submarina per grup.

El punt de trobada de les sortides serà l’Escola del Mar a les 10 hores. Els participants rebran una explicació de com utilitzar el material i les mesures de seguretat. També, es farà una introducció a la fauna marina del Mediterrani i com observar-la. En acabar l’activitat aquàtica, es tornarà a l’Escola del Mar per comentar els organismes marins que s’han observat i conèixer-los millor. En conjunt, l’activitat, té una durada aproximada de tres hores.

Calendari

Les sortides són gratuïtes i es faran en cap de setmana alternant dissabte i diumenge (de 10 a 13 hores).i

Dissabte:Diumenge
29 de juny / Platja Barca Maria7 de juliol // Platja del Cristall
13 de juliol / Platja del Pont d’en Botifarreta21 de juliol // Platja del Pont del Petroli
27 de juliol // Platja del Coco4 d’agost // Platja de la Marina
10 d’agost // Platja Barca Maria18 d’agost // Platja del Cristall
24 d’agost // Platja del Pont d’en Botifarreta1 de setembre // Platja del Pont del Petroli

Les inscripcions es podran fer a partir del 21 de juny a través del web d’Anèl·lides:

https://anellides.com/event/snorkel-badalona-2024

o bé per telèfon, 613 035 213 (des de les 7 a les 14 hores)

Les places són limitades.

Per qüestions de seguretat, tots els assistents han de saber nedar. L’edat mínima per participar en l’activitat és de 8 anys. Els menors hauran d’estar acompanyats per un adult responsable, tenint un mínim d’adult per menor i un màxim de dos menors per adult.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles