21.9 C
Badalona
lunes, julio 1, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona intervenen prop de 4 quilograms de marihuana i haixix en un operatiu conjunt en una associació de cànnabis del carrer d’en Guixeras

El passat dijous 13 de juny al vespre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona van realitzar un operatiu conjunt a un club cannàbic del carrer d’en Guixeras.

L’actuació policial va saldar-se amb el decomís de 3 quilograms de marihuana, 500 grams d’haixix, 150 grams de resina d’haixix i un total de 70 cigarretes de cànnabis ja preparades per al consum. A més de les drogues, també es va trobar a l’interior del local 2.900 euros en efectiu. La Guàrdia Urbana també va aixecar 7 actes administratives per diferents irregularitats detectades durant l’operació.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha reafirmat el seu compromís amb la seguretat i el benestar de la ciutadania i ha destacat una vegada més la importància de la col·laboració policial. “En operacions com aquesta demostren la importància que la Guàrdia Urbana de Badalona treballi conjuntament amb altres cossos de  seguretat, com en aquest cas amb els Mossos d’Esquadra, per erradicar el tràfic de drogues i totes aquelles activitats il·legals que posen en perill la convivència i la salut pública”, ha afirmat.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles