24.7 C
Badalona
viernes, junio 28, 2024
spot_img

El cartell de la 50a edició de FILMETS Badalona Film Festival és obra de Patricia Chaparro Ruiz, alumna de l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona

El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival és obra de la dissenyadora Patricia Chaparro Ruiz, de 22 anys, il·lustradora que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona.

El cartell serà la imatge de la 50a edició de FILMETS que es farà del 18 al 27 d’octubre, i mostra segons l’autora del cartell «la història cinematogràfica del festival i la connexió emocional que uneix les diferents generacions, tant davant com darrere de les càmeres».

Patricia Chaparro Ruiz ha explicat que «la presència en el cartell de persones de diferents edats encarna la diversitat de públic, així com la visibilitat dels cineastes i professionals que contribueixen a l’èxit de FILMETS».

Finalment, Patricia Chaparro explica que «el cartell de la 50a edició de FILMETS és un homenatge al passat, present i futur del festival, buscant transmetre l’alegria compartida, el llegat cinematogràfic i el sentiment d’unitat que ha inspirat al llarg de la seva història, gaudint de la màgia del cinema».

Georgina Alcàcer, professora de l’Escola d’Art Pau Gargallo, ha explicat que «per als nostres alumnes, participar en el concurs per triar el cartell de FILMETS és un gran alicient ja que saben que qui guany veurà la seva obra exposada per tota la ciutat. A nivell acadèmic és un repte on hi treballem tots molt a gust».

El director general de Badalona Comunicació, Xavier Casanovas, ha dit que «per a la 50a edició, a banda del teatre d’El Círcol, també tindrem com a seu el Museu de Badalona. I és que el festival FILMETS va néixer al Museu de Badalona l’any 1969 amb el nom de Certamen de Cinema Amateur. Volem que la 50a edició de FILMETS sigui una fefsta on s’hi impliqui tota la ciutadania»

Aquest cartell serà la imatge gràfica de l’edició de 2024 de FILMETS i es podrà veure a les banderoles i en tots els suports comunicatius del festival de curtmetratges.

Com cada any, els alumnes l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona participen en un concurs per a la creació del cartell del festival FILMETS. La tutora de Patricia Chaparro Ruiz ha estat la professora Georgina Alcàcer.

El teatre d’El Círcol, nova seu oficial de FILMETS

La presentació del cartell de la 50a edició de FILMETS s’ha fet al teatre d’El Círcol, ubicat al centre de Badalona. Aquest teatre serà Seu Oficial Competitiva de FILMETS després de molts anys de no ser-ho.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles