26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La 44a Cursa Popular Ciutat de Badalona se celebrarà el diumenge 30 de juny

La 44a Cursa Popular Ciutat de Badalona. La Cursa del Dimoni!, programada per aquest diumenge 16 de juny de maig canvia de data i es trasllada al diumenge 30 de juny. L’ajornament es deu al fet que l’empresa que havia presentat la millor oferta i havia aconseguit l’adjudicació del contracte per a l’organització de la cursa no va presentar la documentació que se li requeria, ni en el primer ni en el segon termini de temps que l’Ajuntament va establir per fer-ho. Aquests fets han endarrerit el procés i la nova empresa adjudicatària s’ha trobat amb la situació de no disposar de temps suficient per assumir l’encàrrec municipal.

La Cursa Popular Ciutat de Badalona es farà amb el mateix format dels darrers anys, amb tres circuits (gran, mitjà i mini), amb sortida i arribada al passeig de la Rambla i amb l’avituallament ubicat al carrer d’Eduard Maristany a tocar de la piscina municipal Mireia Belmonte, recorrent diversos indrets emblemàtics de la ciutat.

Les inscripcions es podran fer per Internet fins a la mitjanit del 26 de juny (o fins que s’acabin els dorsals) als enllaços següents: www.badalona.cat

https://xipgroc.cat

També es pot fer presencialment (fins al 26 de juny) al servei d’atenció presencial a la ciutadania, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i dijous de 16 a 18 hores. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon 93 483 26 00 Ext. 4007 o pel web municipal. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa gran té un import de 5 euros i 2 euros la resta.

Els participants que vulguin sol·licitar la devolució de la inscripció ho poden fer enviant un correu electrònic a planificacio_esportiva@badalona.cat. El termini màxim per fer la sol·licitud és el dissabte 15 de juny. A partir d’aquesta data no s’acceptarà cap sol·licitud de devolució.

Circuits i horaris

El circuit vermell – cursa gran, de 10 quilòmetres de distància, és per a més grans de 15 anys i té les 9.30 hores com a horari de sortida des del passeig de la Rambla.

La cursa mitjana-circuit blau, per a infants d’entre 11 a 14 anys, així com per a adults a partir de 15 anys que prefereixin la distància de 4.995 metres, donarà el tret de sortida a les 9.30 hores.

La sortida de la cursa mini-circuit verd, d’1,7 quilòmetres per a nens i nenes fins a 10 anys, i cursa inclusiva-circuit taronja, de 500 metres o 1 quilòmetre pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, està prevista a partir de les 12 hores.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles