21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

El Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona reconeix la labor d’agents, institucions i ciutadans que han contribuït a la millora de la seguretat ciutadana

L’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha estat avui l’escenari del Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona 2024, que s’ha tornat a celebrar després de la interrupció l’any passat. L’acte ha servit per felicitar i reconèixer aquells serveis especialment meritoris que han portat a terme els agents del cos de la Guàrdia Urbana de Badalona, efectius d’altres cossos policials, de diverses institucions, i altres persones que s’han distingit durant l’últim any per la seva col·laboració amb la policia local o per actuacions rellevants en benefici de la seguretat ciutadana.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; que ha estat acompanyat en el lliurament dels guardons pel regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Juan Manuel Ruiz, pel superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i pels intendents Fèlix Martínez i Valentín Anadon.

En primer lloc, s’ha reconegut públicament diversos agents de la Guàrdia Urbana que s’han distingit per actuacions professionals meritòries i també s’han guardonat aquells agents que porten vint i trenta anys al servei de la policial local de Badalona.

Així mateix, han rebut el reconeixement dos ciutadans que, posant en risc la seva vida, van evitar que una persona es precipités des d’un 5è pis; i l’Associació General de la Xina, la Federació de Corporacions Xineses a Espanya i la Federació d’Associacions Xineses a Espanya pel seu suport institucional, social i policial durant la pandèmia de la Covid19.

El Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona també ha reconegut el suport i la col·laboració rebuda d’altres cossos policials en diferents intervencions com ara Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i altres policies locals. En aquest sentit, s’ha guardonat la Policia Municipal de Múrcia per la seva col·laboració en el disseny d’estructures de proximitat en el sistema públic de seguretat. En aquesta edició també s’ha distingit la col·laboració de l’Hospital Germans Trias i Pujol per la col·laboració prestada pel seu servei de seguretat en diverses intervencions dins del mateix recinte hospitalari.

En cloure l’acte, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït l’esforç i professionalitat dels efectius de la policia local i de la resta de cossos de seguretat. L’alcalde ha assenyalat que “aquest Govern té l’objectiu d’aconseguir que Badalona sigui la ciutat que tingui la millor policia de Catalunya i per això estem treballant per dotar la Guàrdia Urbana de les millors eines que estiguin a l’altura del seu esforç, de la seva professionalitat i de les necessitats de la ciutadania”. Així, ha remarcat que “mantenim el nostre compromís de finalitzar aquest mandat amb 100 agents més a la plantilla de la Guàrdia Urbana, dels quals 46 s’incorporaran molt aviat, continuarem adquirint més i millors vehicles, i a finals d’aquest any es farà realitat la inversió d’1,5 milions d’euros en la reforma i la millora de la Comissaria del Turó d’en Caritg”.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles