21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Detingut un home per la receptació de més de 60 telèfons mòbils a Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona en una acció conjunta amb agents de la Guàrdia Urbana d’aquest municipi investiguen un home de 31 anys, que va ser detingut aquest dilluns, com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

Els fets es remunten al passat 28 de maig, arran de la sostracció d’un telèfon mòbil de l’interior d’un vehicle estacionat a la via pública. Pocs dies després que el seu propietari en denunciés els fets, es va esbrinar que es trobava en un bloc d’habitatges d’aquesta ciutat.

Aquest dilluns, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana es va adreçar fins al lloc per tal d’efectuar comprovacions, un home va ser interceptat en intentar fugir per una finestra després de llençar una bossa. A l’interior hi van trobar fins a 40 telèfons mòbils, 9 dels quals constaven com a sostrets, motiu pel qual el van detenir.

Seguidament, agents de la Unitat d’Investigació de Badalona van fer una entrada i escorcoll al domicili del detingut juntament amb efectius d’aquest altre cos. En total van localitzar 21 telèfons mòbils més, 8 ordinadors portàtils i tres tauletes electròniques.

La investigació continua oberta amb l’objectiu de determinar si hi ha més persones implicades. Així mateix, s’estan fent les corresponents gestions per tal de retornar els objectes recuperats als seus legítims propietaris.

El detingut passarà aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles