21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Escoles i instituts públics de Badalona presenten els seus treballs sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la 3a Fira dels ODS

Aquest divendres, 24 de maig, de 9 a 14 hores, a la Plaça Trafalgar, tindrà lloc la tercera edició de la Fira dels ODS (Escoles i instituts comparteixen idees per canviar el món). L’objectiu de la Fira és implicar la ciutadania en l’acció global marcada per l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de l’ONU a través de les escoles de primària i els instituts públics de secundària del barri.

El 25 de setembre del 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució “Agenda 2030: transformar el nostre món” i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En aquest document els països signants van fer una crida a l’acció per poder fer front als reptes del desenvolupament sostenible. Catalunya també es va fer ressò d’aquesta crida amb l’elaboració i l’aprovació del Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030.

Es tracta d’un projecte col·lectiu on els centres educatius implicats participaran amb tota la comunitat educativa. L’alumnat serà el protagonista de l’acte i mostrarà a la ciutadania la feina compromesa amb els ODS, realitzada des de les aules amb l’acompanyament del professorat i personal de l’educació i la col·laboració del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

A l’acte hi haurà estands informatius amb els projectes que es realitzen des dels diferents centres educatius, així com actuacions musicals protagonitzades per l’alumnat dels centres.

La 3a Fira dels ODS està organitzada per escoles i instituts públics de les zones de Llefià, Sant Roc i la Salut, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles