21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Cryptshow Festival presenta The Crow Show, un tribut a la BSO de The Crow (1994) en el 30è aniversari de la pel·lícula

Divendres 24 de maig a les 21h30, Cryptshow Festival celebra una festa de presentació del certamen, l’any que compleix la seva majoria d’edat. Durant l’acte es donaran a conèixer més detalls de la programació que ocuparà, un any més dos caps de setmana. El primer cap de setmana, 29 de juny, centrarem les activitats al voltant de la literatura amb presentacions de llibres i editorials, así como un recital poètico al badiu de l’Hostal Solimar. Una setmana després, els dies 5, 6 i 7 de juliol, el cinema omplirà el Teatre El Círcol amb la Secció Oficial de Curtmetratges Internacionals, l’Òpera Prima, la Nit Asiàtica i la Clausura, amb un nou espectacle a càrrec d’Agustí Busom.

Concert The Crow Show
Per anar escalfant motors, i celebrar la majoria d’edat, hem programat The Crow Show, un tribut en directe a la Banda Sonora Original de la pel·lícula The Crow (1994). En motiu del 30è aniversari de l’estrena de la pel·lícula set músics, sorgits de la Badalona dels 90 als carrers del carrer Indústria, s’han retrobat per versionar i retre un petit homenatge a l’espectacular BSO, a la pel·lícula i a aquella època. 

The Crow, pel·lícula del 1994, és l’adaptació a la gran pantalla del còmic de James O’barr publicat al 1989, i s’ha convertit en una pel·lícula de culte del cinema fantàstic més gòtic gràcies a la fantàstica banda sonora, l’ambientació, la narració, els efectes especials de l’època i la mort de Brandon Lee (encarnant Eric Draven) durant la filmació de pel·lícula.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles