22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

El passeig Marítim de Badalona serà l’escenari, aquest dissabte, de dues classes magistrals de ioga i zumba

El passeig Marítim de Badalona, a l’alçada de la platja del Pont del Petroli, acollirà aquest dissabte 18 de maig, a partir de les 10 hores, dues masterclass, una de ioga i una altra de zumba, que organitzen l’Ajuntament de Badalona i el Metropolitan Sport Club & SPA.

La sessió de ioga començarà a les 10 hores i la de zumba a les 11.30 hores. Diversos instructors del gimnàs s’encarregaran de conduir les activitats perquè tots els participants que vulguin, més enllà de l’experiència que tinguin en la pràctica d’aquestes disciplines, gaudeixin d’una jornada esportiva en un indret privilegiat de la ciutat, com és la façana marítima.

Aquesta és una activitat que s’emmarca en el programa de les Festes de Maig i que s’ha impulsat des de l’Àrea d’Impuls Econòmic i de Ciutat. A través d’aquesta iniciativa no només es busca fomentar el benestar personal i la importància de l’activitat física per a la salut, sinó també reforçar la promoció de la façana marítima de Badalona com una destinació atractiva.

Es recorda a les persones que desitgin participar en aquestes activitats que  és necessari disposar del material adequat. En el cas del ioga, cal portar una màrfega; i per fer zumba s’ha d’anar amb calçat còmode i adequat.

El Club Metropolitan regalarà 100 samarretes entre els participants de la sessió de ioga i 100 més per a qui faci zumba. Ambdues sessions són gratuïtes.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles