20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Es canvia la data de la 44a Cursa Popular Ciutat de Badalona

La 44a Cursa Popular Ciutat de Badalona. La Cursa del Dimoni!, programada per al diumenge 26 de maig dins la programació de les Festes de Maig, canvia de data i es trasllada al diumenge 16 de juny. El canvi de data de la cursa es deu a la coincidència de la data amb altres esdeveniments esportius a l’entorn i s’ha escollit una nova data que eviti la coincidència amb altres proves de running.

La Cursa Popular Ciutat de Badalona es farà amb el mateix format dels darrers anys, amb tres circuits (gran, mitjà i mini), amb sortida i arribada al passeig de la Rambla i amb l’avituallament ubicat al carrer d’Eduard Maristany a tocar de la piscina municipal Mireia Belmonte, recorrent diversos indrets emblemàtics de la ciutat.

Les inscripcions es podran fer per Internet del 15 de maig fins al 13 de juny a les 24.00 hores (o fins que s’acabin els dorsals) als enllaços següents: www.badalona.cat

https://xipgroc.cat

També es pot fer presencialment (fins al 13 de juny) al servei d’atenció presencial a la ciutadania, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i dijous de 16 a 18 hores. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon 93 483 26 00 Ext. 4007 o per la web municipal. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa gran té un import de 5 euros i 2 euros la resta.

Circuits i horaris

El circuit vermell – cursa gran, de 10 quilòmetres de distància, és per a més grans de 15 anys i té les 9.30 hores com a horari de sortida des del passeig de la Rambla.

La cursa mitjana-circuit blau, per a infants d’entre 11 a 14 anys, així com per a adults a partir de 15 anys que prefereixin la distància de 4.995 metres, donarà el tret de sortida a les 9.30 hores.

La sortida de la cursa mini-circuit verd, d’1,7 quilòmetres per a nens i nenes fins a 10 anys, i cursa inclusiva-circuit taronja, de 500 metres o 1 quilòmetre pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, està prevista a partir de les 12 hores.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles