20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Carrera demana a Albiol una remodelació urgent del govern municipal

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha demanat aquest dilluns una remodelació urgent del govern de Badalona. Els tinents d’alcalde, Rosa del Amo i Juan Fernández, seran pròximament diputats al Parlament de Catalunya. Aquest fet farà reduir la seva feina a Badalona, com a regidors a l’Ajuntament, perquè el fet de ser diputat implica dedicar-hi un nombre d’hores a la setmana. Per Carrera, «la ciutat necessita un govern fort, amb dedicació exclusiva per Badalona, i l’actual govern del PP no ho està complint». De fet, el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha recordat que l’actual segona tinenta d’alcaldia, Cristina Agüera, és també diputada al Parlament espanyol i cada setmana ha de marxar de Badalona per poder estar a Madrid. «Tenim un govern a mitges, perquè gairebé tots els tinents d’alcaldes tenen càrrecs fora de Badalona». Carrera ha conclòs demanant una remodelació urgent del govern municipal, «Són 18 regidors i regidores per poder remodelar el govern i que els tinents d’alcalde tinguin dedicació exclusiva per Badalona».

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles