22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Més de 180 efectius es despleguen per garantir la seguretat de tots els assistents a la Nit de Sant Anastasi 2024 a Badalona

L’Ajuntament de Badalona incrementa en un 70%, respecte l’any 2023, els dispositius de seguretat per cobrir les activitats de les Festes de Maig que es celebren aquesta nit, la Nit de Sant Anastasi. En concret hi haurà a peu de carrer 183 efectius treballant per a la seguretat de tots els participants i espectadors del actes de les Festes de Maig, especialment allà on s’espera més concurrència de persones, com a l’espectacle de Drons, el Piromusical, la Cremada del Dimoni, el Ball del Micaco o els Concerts de Festes.

Enguany s’amplia a 113 el número d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, 44 més que l’any passat, igual que de Mossos d’Esquadra, que passa de 22 l’any 2023 a 30 aquest any. També s’ha incrementant el personal sanitari, el servei de protecció civil, els vigilants de seguretat i els recursos de prevenció i extinció d’incendis, amb un total de 183 persones que vetllaran per la seguretat dels assistents als actes d’aquesta Nit de Sant Anastasi on es concentren alguns dels actes més emblemàtics i concorreguts de les Festes de Maig.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat l’esforç de l’Ajuntament en aquesta jornada per garantir la seguretat dels badalonins. “Amb un increment del 70% dels efectius al carrer durant la Nit de Sant Anastasi, reforcem el compromís del govern amb la seguretat dels veïns de Badalona i els visitants que avui puguin venir a gaudir dels actes de la festa”, ha explicat l’alcalde. A més, Garcia Albiol ha agraït l’esforç dels cossos de seguretat i la resta del personal que hi treballarà per garantir que tot es desenvolupa amb normalitat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles