22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona licita les obres d’adequació i el canvi de gespa del camp de futbol de la Zona Esportiva Can Cabanyes

L’Ajuntament de Badalona ha publicat la licitació de les obres d’adequació i el canvi de gespa del camp de futbol de la Zona Esportiva Can Cabanyes, ubicat al barri de Sistrells. Amb aquesta actuació es fa front al deteriorament del camp produït per l’envelliment de les instal·lacions i es garanteix que els usuaris puguin fer esport amb seguretat, evitant possibles lesions, en un terreny de joc en les condicions adequades.

Per reparar el camp s’excavaran les zones deteriorades fins a nivell de la base de terra, després es col·locarà una capa d’asfalt adaptant el pendent de manera que es garanteixi la correcta evacuació del camp amb pendent a dues aigües. A més, per millorar l’evacuació de l’aigua, es faran canals de recollida. Finalment, s’instal·larà la nova gespa que tindrà un certificat de garantia i de condicions de manteniment.

L’actuació també preveu la instal·lació de noves porteries, banderins i els seients de les banquetes, així com diverses millores en la zona exterior del camp, com per exemple el canvi  de la il·luminació actual per elements LED.

Els treballs d’adequació i el canvi de gespa del camp de futbol de la Zona Esportiva Can Cabanyes tenen un pressupost base de licitació de 484.609,65 euros. L’empresa adjudicatària tindrà quatre mesos per executar l’obra.

“Aquest projecte d’adequació s’emmarca dins d’una sèrie d’actuacions del Govern municipal d’inversió en les instal·lacions esportives que fa anys que tenen dèficits i són fonamentals perquè els nens i nenes de la ciutat facin esports en condicions a l’altura d’una ciutat com la nostra”, ha manifestat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. “L’esport i els seus valors són un tret distintiu de la ciutat de Badalona i volem potenciar-lo encara més; per això ja hem començat a renovar les instal·lacions esportives de la ciutat i treballem per construir-ne de noves durant aquest mandat”, ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles